3 Ocak 2016 Pazar

Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Merhaba :)

Döndüm, döndüm, döndüm, sonunda geri döndüm!!!
21 Aralık 2015'te yazdığım şu son yazıdan sonra sırra kadem basan Kırlangıç, ansızın geri döner!!!


Peki siz beni özlediniz mi?

Tamam, tamam söylemenize gerek yok, biliyorum siz de özlediniz ;) de belli etmiyorsunuz :D


Peki, bu Kırlangıç bunca zaman nerelerdeydi? Ne yedi? Ne içti? Nasıl bir haldeydi ki tek satır dahi yazamadı bu deli manyak? Bu sorularınızın cevabını bu yazıda bulmanız temennisiyle :) 


Geçtiğimiz iki hafta boyunca okul hayatına gömülen Kırlangıç, finallerin başlamasıyla gömüldüğü yere daha da batmış vaziyette, dostlar! Evet, yanlış duymadınız iki hafta boyunca okul ödevleriyle boğuştum. Hem de bir üniversite talebesi olmama rağmen :/ Üçüncü sınıf ikiden kolay olur hevesiyle başladığım bu dönemi sunumlar, ödevler, materyallerle kapattım. Üç-dört günde çıkardığımız oyunun yanı sıra hazırladığımız üçer dörder materyali yetiştirmek için göbeğimiz çatladı ama değdi de doğrusu :) Materyalleri ve tiyatroyu sergilediğimiz iki okulda da -ki biri bizim okulun vakıf koleji diğeri de bir devlet okuluydu- öğrencilerden öyle güzel geri dönüşler aldık ki o iki gün kendimi gerçekten bir öğretmen gibi hissetmedim desem yalan olur. Her şey için çok teşekkürler O.... Vakıf Koleji öğrencileri ve T.... Y.... Ortaokulu Okulu öğrencileri, siz daha iyi şeylere layıksınız :) Sihirbazınızdan - ya da sizin tabirinizle cadınızdan bissürü öpücük ve sevgiler :)


Oh be, işte hepsi bitti.... der demez finaller başlamasın mı? Ne olduğumu şaşırdım, elim klavyeye gitmedi, sayfa çevirmekten :( Neyse ki çoğu bitti azı kaldı ve şimdiye kadar girdiğim tüm sınavlarda iyi geçti. Bu sınavlar benim için çok önemli dostlarım, İnşallah olur da ganomu 3,50 yaparsam, bir terslik çıkmaz ve bir değişiklik olmazsa farabi ile Boğaziçi Üniversitesinde son yılımı geçirebilme fırsatım olacak. Bu sizce de çok güzel değil mi :D Normalde bizim bölümden farabi almayan Boğaziçini okulumuzda yaptığımız çalışmalarla etkiledik ve bize böyle bir fırsat verildi. Umarım bu da beni heyecanlandıran diğer hayallerim gibi uçup gitmez. 



Tamam, benim okulumda iyi bir okul, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum ama ülkenin en iyi üniversitesinde bir dönem dahi okumak benim için harika bi şey :) Erasmusa gitmeyi hiç bir zaman düşünmeyen ben nasıl oldu da farabiye bu kadar hevesliyim orasını bilemeyeceğim ama bu aralar beni en çok heyecanlandıran şeyi sizlerle paylaşmak istedim...


Uzun bir aradan sonraki bu ilk yazı için bu kadar yeter bence :D Daha sonra daha güzel yazılarda görüşmek dileğiyle.... Hoşçakalın!!

1 yorum :

  1. Find Official Casino Sites - Dr.MCD
    If you are interested 김천 출장마사지 in exploring our games, please visit our FAQ's page and enter the appropriate period to get 경주 출장샵 a welcome bonus. If you 남양주 출장안마 are 서울특별 출장마사지 looking for a 정읍 출장안마

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...